Samen naar een mooie toekomst.

Omdat we met het toekomstige Alexanderpark een belangrijke bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid van de buurt, vinden we het belangrijk om de huidige bewoners bij onze plannen te betrekken en om alle belanghebbenden op de hoogte te houden van het verdere verloop.

Lees het verslag van de themasessies op 23 maart!

Op 23 maart organiseerden we een aantal themasessies waarin we omwonenden graag de kans wilden geven om mee constructief na te denken over een aantal zaken. Benieuwd hoe die verliep?

Download alle info van de tweede informatieavond

Op donderdagavond 28 januari 2021 werd een tweede informatiebijeenkomst georganiseerd. Daarin gingen we dieper in op een aantal thema’s die tijdens de eerste sessie ter sprake kwamen, zoals parkeren en verkeer. Bekijk hier het verslag, de vragen en antwoorden, en de presentaties:

Download alle info van de eerste informatieavond

Op 2 december 2020 organiseerden we een eerste informatieavond over de plannen voor het gebouw. Stefan Paeleman van Triple Living stelde zich voor. Edward Schuurmans, architect van KCAP, toonde beelden van het ontwerp van het gebouw, en projectmanager Alexanderknoop Rob Out van gemeente Rotterdam vertelde meer over het proces vanuit de gemeente. Bekijk hier het verslag, de vragen en antwoorden, en de presentaties:

Blijf op de hoogte!

Wil je ons project op de voet volgen? Zorg ervoor dat je niets mist en schrijf je snel in op onze nieuwsbrief. Via deze weg delen we alle verslagen van de bewonersbijeenkomsten en vatten we de uiteindelijke behandeling in de gemeenteraad samen.