Bij Triple Living is Alexanderpark in uitstekende handen.

Bij Triple Living ontwikkelen we levensvisies: weldoordachte residentiële en professionele totaalprojecten, klaar voor de toekomst. Wij bouwen buurten waarin elk gebouw, elke straat en elke aanplanting bijdraagt tot het totaalconcept. Groene en duurzame buurten waar het ideaal wonen, leven en werken is. Altijd op toplocaties. Altijd met de beste architecten en met baanbrekende duurzame technieken. Wij bouwen aan morgen, op maat van de wensen van nu.
Sterke band met de buurt

Waar we ook aan de slag zijn, we streven overal naar een sterke lokale verankering. Solide, langdurige partnerships met buurtbewoners, (boven)lokale besturen en professionele stakeholders, daar gaan we altijd voor.

Ervaring en knowhow

Triple Living combineert de kracht van decennialange ervaring met de knowhow van de toekomst. Onze duurzame materialen, state of the art technieken en kwalitatieve afwerking overstijgen de strengste eisen.

Zorgen voor toekomstige generaties

Als sociaal verantwoorde onderneming zijn we bijzonder begaan met ecologie en de socio-economische context van onze projecten. We willen zorg dragen voor de toekomstige generaties.

Vertrouwen is de beste investering

We zijn en blijven een familiebedrijf. Wij kennen onze klanten. Werken al jaren samen met dezelfde vaklui. Een woord is voor ons een woord. Omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen de beste investering is.

De Antwerpse buurt Nieuw Zuid als referentie

In België werden we bekend als bouwheer van de innovatieve Antwerpse stadsuitbreiding Nieuw Zuid. Nieuw Zuid wordt vaak omschreven als dé Antwerpse buurt van de toekomst. Behalve een toonbeeld van visionaire stadsontwikkeling, is Nieuw Zuid in de eerste plaats een plek waar het fijn is om te wonen én te werken.

Nieuw Zuid is een levendige en autoluwe wijk met kwaliteitsvolle openbare ruimte: woonerven, wijken, binnentuinen en pleintjes. Een volwaardige nieuwe stadsbuurt met een mix van functies: winkels, scholen en sportfaciliteiten. Een gezellige plek om te wonen én te werken.

De buurt ligt op een absolute toplocatie, aan de oevers van de Schelde en vlakbij het trendy Zuid. De wijk heeft een uitstekende ontsluiting naar de belangrijkste snelwegen. En met het openbaar vervoer of de fiets ben je zó de binnenstad in. Een groenere stadsbuurt zal je niet gauw vinden. De hele buurt is organisch aangeplant, met veel groenruimtes, bermen, plantsoenen en ligweides. De wijk heeft ook een eigen warmtecentrale, wadi’s, daktuinen en sorteerstraten.

Succesvolle samenwerking met KCAP

Triple Living en KCAP werkten al eerder samen. Zo was het eerste gebouw dat in de Antwerpse buurt Nieuw Zuid verrees, een ontwerp van KCAP. Zuiderzicht, zo heet het prachtige woongebouw, opent de deur naar een andere manier van wonen. Duurzaam, groen, menselijk. Midden in de stad én midden in het groen. Een baanbrekende iconische hoogbouw met een menselijk gezicht. Een innovatieve woontoren met een uniek zicht op de Schelde, de stad of het park.

Blijf op de hoogte!

Wil je ons project op de voet volgen? Zorg ervoor dat je niets mist en schrijf je snel in op onze nieuwsbrief. Via deze weg delen we alle verslagen van de bewonersbijeenkomsten en vatten we de uiteindelijke behandeling in de gemeenteraad samen.